En tilstedeværende AV-partner

Dansk LED Display udfører reperation og installation af audiovisuelt udstyr indenfor en lang række områder. AV-installationer skal udføres af godkendte teknikere med kendskab til strømforhold, konstruktioner og hensyntagen til virksomhedens daglige drift.

Skal jeres virksomhed have installeret nye informationsskærme, inden- eller underdørs LED-storskærme, touchscreen, projektorer eller andet AV-udstyr hjælper Dansk LED Display med planlægning, valg af korrekt udstyr, projektstyring, installation og efter support.

Vi hjælper dagligt danske- og udenladske virksomheder med, at skabe værdi og optimere deres måde, at kommunikere digitalt. Med over 16 års erfaring i AV-branchen sikrer vi vores kunder et kvalitativt og værdiskabende samarbejde.

Med døgnservice, rimelige priser og kørende servicebiler, er Dansk LED Display altid en tilstedeværende partner.

 

Reparation og udskiftning af projektorer

 

En projektor skaber et billede via lys fra en pære kombineret med farver fra 1 eller flere LCD-ship, eller via et farvehjul også kaldet en DLP-projektor. Lys angives i ANSI LUMEN og er afgørende for hvor langt projektoren kan være fra projektor lærredet,(kastelængde) men også hvor lysfølsom projektoren er. Projektorer vil med tiden miste lysstyrke og have brug for, at pæren bliver skiftet. Rensing af filter for køling og farvekalibrering er også typiske supportopgaver. Ved opgradering til en ny projektor, vil det ofte være valg af bedre opløsning, højere lysstyrke og en vudering af hvilken projektor teknologi kunden øsnker.

 

Reparation og udstiftning af infoskærme

 

Information skærme bruges rigtig mange steder og til forskellige formål. Overordnet bruges infoskærme offentligt eller in house til, at viderebringe grafik i form af teks, billeder og video. Infoskærme kan alt efter kvalitet og drifttid brænde ud, hvilket betyder, at LCD-panelet mister kontrast, får pisxelfejl og mister lysstyrke. Det kan ikke svare sig, at skifte LCD-panelet og backlight. Derfor skiftes hele skærmen til evt. nye 4K skærme med et højere NITS-tal. Valg af 4K er kun aktuelt, hvis der også er grafisk materiale i 4K.

Dansk LED Display kan udstifte infoskærmen i alle størrelser og med mulighed for semi outdoor 2400 NITS skærme.

 

Reparation og udskiftning af LED-storskærme

 

Inden- og udendørs storskærme bruges til, at kommunikere med en store gruppe mennesker og kan have forskellige størrelser og formater.