Udlejning af storskærme og AV-udstyr

Korttidsleje af forskellige typer storskærme kan tilføre værdi til jeres event, konference eller anden kommerciel begivenhed. Danske- og internationele virksomheder vælger onsite, at kommunikere med gæster, kunder eller medarbejdere på en langt mere visuel og informativ måde. Denne visuelle udvikling er en naturlig afspejling af samfundet og måden mennesker mest effektivt opfanger og bearbejder informationer.

Dansk LED Display råder over et meget stort udvalg af skærmen, der kvalitativt og økonomisk egner sig til leje. Vi rådgiver, leverer, opsætter og kører support i samråd med vores kunder i hele Nordeuropa.

indendørsstorskærm

Udlejning af indendørs storskærme

 

Indendørs storskærme er blevet et populært valg, der når virksomheder afholder event og med god grund. Mange nationale og indernationale event bliver afholdt på lokationer, hvor der er mere liv og lys og det giver den traditionelle projektorløsning problemer pga. for meget lys i lokalet til, at skabe et tydeligt billede. En LED-storskærm løser effektivt flere udfordringer omkring lysforhold, placering af billedet og giver talerne på en scenen mulighed for, at træde ind foran skærmen uden det generer.

Når en virksomhed ønsker, at leje en indendørs storskærm er det typisk med to forskellige formål. Begge formål tjener selvfølgelig til tydeligt, at viderebringe information, men hvor en klassisk konference er mere statisk med en taler og siddende gæster, er en messestand mere dynamisk og den enkelte gæst kan både komme tæt på skærmen og se den langt fra.

Det er vigtigt, at alle gæster til begge typer events altid kan se et tydeligt billede - også tæt på skærmen. Valg af skærmstørrelse og pixelpitch(opløsning) er derfor vigtigt. En messestand eller eventområde vil typisk skulle have en 350 x 200 cm skærm med en lav pixelpitch, dvs. en høj opløsning. Konferencer kan med fordel spare penge og leje en større skærm med højere pixelpitch fx.550 x 300 cm.

Lejepriser 24 timer inkl. opsætning, test og nedtagning ex. moms og transport:

 

P4 350 x 200 cm PRO LED skærm 19.998,- DKK

P4 550 x 300 cm PRO LED skærm 29.998,- DKK

P3 350 x 200 cm PRO blackface LED skærm 24.998,- DKK

 

Skærme i alle formater op til 21 m2 tilpasses kunden ønsker og budget.

Alle priser er inkl. support, video controller og AV-teknikker der viser kunden, hvordan skærmen skal benyttes. Det er super nemt, at sende information til skærmen, det kræver kun en HDMI, DP eller USB-c udgang på kundens computer.

udendørs skærm

Udlejning af udendørs mobil storskærm

 

Leje af udendørs storskærme giver mulighed for, at eksponere informationer og film til en større forsamling af gæster og publikum. Dansk LED Display udlejer en af markedes bedste mobile storskærme, der selv i sollys, viser et flot og skarpt billede. Skærmen kræver ikke meget plads og er typisk klar til brug 30 min. efter ankomst.

Skærmen bruges primært til større sportsbegivenheder, politiske events, minehøjtidlighed og andre venues hvor leje af en stor udendørs storskærm er et aktiv. Det er muligt, at streame TV direkte til skærmen via et kraftigt 4G modem der er monteret i trailen der både har Telenord og TDC 4G net.

Skærmen kan lejes: 3, 6, 12 og +24 timer. Den angivet pris er for 3 timer ex. moms og transport. 

 

500 x 300 cm P4 PRO mobil storskærm 9.998,- DKK

550 x 300 cm P4 PRO mobil storskærm 11.998,- DKK

 

Alle priser er inkl. support, video controller og AV-teknikker der viser kunden, hvordan skærmen skal benyttes. Det er super nemt, at sende information til skærmen, det kræver kun en HDMI, DP eller USB-c udgang på kundens computer.

touchscreen

Udlejning af touchscreen

 

Interaktive skærme åbner op for en helt ny verden af muligheder. Ved at leje touchscreen til en messestand eller anden event, bliver det nemmere, at fokusere på en visuel præsentation af kundens produkt eller service. 

Leje af touch screen giver mulighed for, at skabe en kreativ legeplads, hvor gæster og kunder nemt og hurtigt kan se præsentationer, enten vist af en sælger eller ved selv, at trykke sig frem. 

Vi arbejder ud fra den teori, at den bedste måde I kan vise kunder potentialet af et produkt er, at lade dem træde ind i den virtuelle verden og med selvsyn opleve hvordan produktet fungerer. Skærmene er ikke bare flotte og strømlinede men har også en opløsning, lysstyrke og kontrast der vil vække alle billeder, animationer og film til live - sprængfyldt med farver. 

Store præsentationer kræver ofte 86" touchscreen for at sikre alle kan se og følge med. Selvbetjente touchscreen kan fungerer fra 32" til 55". Kunden kan tilslutte egen bærbar computer eller leje små LENONO TINY computere, der er mere diskrete.

Lejepriser 24 timer inkl. opsætning, test og nedtagning ex. moms og transport:

 

32" PRO FHD DLD touchscreen 1.998,- DKK

46" PRO FHD DLD touchscreen 3.998,- DKK

55" PRO 4K DLD touchscreen 5.998,- DKK

75" PRO FHD DLD touchscreen 8.998,- DKK

86" PRO 4K DLD touchscreen 14.998,- DKK

98" PRO 4K DLD touchscreen 24.998.- DKK

 

Skærmene kan enten hænges på væg eller på et stativ.


fladskærme

Udlejning af fladskærme

 

Fladskærme i næsten alle størrelser udlejes til messer og events. Fladskærme er blevet et must på messestande og af god grund. Der er mange forskellige typer fladskærme på markedet og det kan være svært, at vælge. Det hjælper Danske LED Display med at give et svar på. Som udgangpunkt burde alle leje en professionel fladskærm, fordi disse skærme har en højere lysstyrke(typisk 500-1000 NITS), bedre kontrast og et mere klart og tydeligt billede. Valg af størrelse afhænger i høj grad af afstand til gæster og kunder. I forhold til, at skabe opmærksomhed, er en større skærm næsten altid det bedste valg. Dansk LED Display udljer komplette løsninger, hvor informationeskærmene får billeder og video fra små LENOVO computere, der selv tænder og slukker på forudbestemte tidspunkter.

 

Lejepriser 24 timer inkl. opsætning, test og nedtagning ex. moms og transport:

 

32" PRO FHD 898,- DKK

40" PRO FHD 998,- DKK

55" PRO FHD 1.998,- DKK

46" PRO FHD 1.698,- DKK

55" PRO 4K 2.998,- DKK

86" PRO 4K 9.998.- DKK

98" PRO 4K 19.998,- DKK

 

Skærmene kan enten hænges på væg eller på et stativ.